Informationsarbete

Femmis arbetar aktiv med att sprida information om oss som förening och vårt arbete samt vilka frågor som är viktiga för våra medlemmar. 

Femmis ambassadörer

En viktig del av Femmis verksamhet består av att vi sprider information om och bildar opinion kring ensamståendes möjligheter att få och leva med barn. En viktig målgrupp är de som i sitt arbete möter våra medlemmar och deras barn. För att bidra till ökad kunskap hos dessa yrkesgrupper finns Femmis-ambassadörer som på olika sätt sprider information om vårt sätt att bilda familj och vad det innebär att bli och vara frivilligt ensamstående förälder.  

Våra ambassadörer besöker gärna reproduktions- och förlossningskliniker, MCV, BVC  familjerätten, socialtjänsten… Eller kanske en juristfirma som är specialiserad på familjerätt och vill veta mer om frivilligt ensamståendes situation och behov. Vi träffar gärna er som möter oss och våra barn inom förskola och skola, både som pedagoger och inom elevhälsan.

Våra Femmis-ambassadörer är spridda över landet men även digitala besök går bra om det inte finns någon ambassadör på er ort. Ett besök av en Femmis-ambassadör är helt kostnadsfritt. Kontakta oss för mer information.

Broschyr

Arbetar du inom en verksamhet där du möter personer som är, eller vill bli förälder på egen hand?
Här finns en broschyr om Femmis att ladda ner, vi kan även trycka den på beställning och skicka till dig. Kontakta oss.


Vi stöder Femmis