Stödmedlemsskap

Vill du stödja Femmis arbete?

Femmis är en ideell och partipolitiskt och religiöst obunden förening och är därmed beroende av sina medlemsintäkter för att kunna fortsätta driva opinionsarbete, skapa nätverk och anordna aktiviteter för sina medlemmar och dess barn. Tillhör du inte vår målgrupp men ändå vill stötta Femmis arbete? Är du anhörig till en medlem eller kanske en god vän, kollega, chef eller granne? Kanske är du bara någon som vill stötta oss i vårat arbete? Bli stödmedlem hos oss!

Följ länken ovan för att köpa ett stödmedlemskap. Hör av dig till webb@femmis.se om du stöter på problem vid ansökan. Du kan läsa mer om inhämtning av personuppgifter under rubriken Integritet längre ned på sidan.

Stödmedlemskapet gäller 1 januari – 31 december, oavsett när under året du blir medlem. Betalar du medlemsavgift i november eller december, gäller medlemsavgiften även nästkommande år.

Vad får jag?

Som stödmedlem får du ett nyhetsbrev riktat till just stödmedlemmar tre gånger om året där du får ta del av vad som händer i verksamheten. Du får även (gäller enbart privatpersoner) tillgång till en Facebook-grupp där du och andra stödmedlemmar kan ta del av senaste forskningen, reportage och artiklar som rör frivilligt ensamstående och såklart ha en gemenskap tillsammans. Sen får du också allas vår varma tack för att du väljer att stötta Femmis och det arbete vi gör och därmed möjliggöra fler aktiviteter, mer opponering, ytterligare resurser och så vidare!

Integritet

Inhämtning av personuppgifter
Vid ansökan uppger du fullständiga kontaktuppgifter. Du måste uppge fullständiga uppgifter för att vi skall kunna skydda våra medlemmars integritet och säkerställa att nya sökanden är behöriga samt undvika fejkkonton.

När du fyller i ditt köp så godkänner du också att Femmis hanterar dina personuppgifter. Vi vill att du ska känna dig trygg i hur vi hanterar din personliga information. Vi följer den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som har till syfte att stärka skyddet för personer vid hantering av personuppgifter inom EU. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL). Den nya policyn gäller från och med 25 maj 2018 och har positiva effekter på din personliga integritet och förändrar hur företag och föreningar samlar in och behandlar personuppgifter. Något vi gör för att vår kommunikation ska vara så relevant som möjligt.

Femmis dataskyddspolicy i sin helhet kan du läsa här.


Vi stöder Femmis